UHU-VPN

Kawas UMA, UGR, jeung sajabana, éta Universitas Huelva (UHU) ogé nawiskeun jasa VPN pikeun komunitas universitas. Janten anjeun tiasa nyandak kauntungan tina kaamanan jinis jaringan ieu kalayan lalu lintas énkripsi sareng aksés kana dokumén sareng inpormasi anu diwatesan anu ngan ukur tiasa diaksés ku nyambungkeun kana jinis jasa ieu.

Sajaba ti éta, sakumaha biasa dina jenis ieu layanan, keur widang akademik, éta bébas pisan tur tanpa palarangan saluareun aturan dasar pamakean ditumpukeun ku puseur atikan.

Naon sabenerna UHU VPN?

La UHU VPN Éta mangrupikeun jasa jaringan pribadi virtual anu diwatesan anu anjeun moal tiasa dianggo pikeun aplikasi naon waé. Hal ieu dimaksudkeun pikeun staf PAS/PDI, nyaeta, staf korporasi ti puseur atikan sorangan, kitu ogé pikeun sakabéh siswa enrolled, sarta pikeun pausahaan anu kolaborasi jeung universitas sarta ogé butuh aksés ka bahan diwatesan nu VPN ieu masihan. aksés.

Ngaliwatan sertipikat digital anjeun tiasa ngaksés UHU VPN pikeun nyalurkeun komunikasi anjeun ngalangkungan VPN nganggo protokol énkripsi SSL. A) Sumuhun, sagala alat disambungkeun ka Internét (sareng ti mana waé pangeusina), janten PC, alat sélulér, jsb., anjeun tiasa ngaksés Jaringan Perusahaan UHU nganggo file, aplikasi wéb ekslusif, jsb.

Nyaéta, sareng UHU VPN kami mendakan a palayanan sami pisan sareng UGR sareng paguron Spanyol anu sanés.

Kumaha nyambungkeun ka UHU VPN?

Sakali anjeun ngagaduhan akreditasi pikeun tiasa lebet, salami anjeun janten staf atanapi mahasiswa anu disebatkeun dina bagian sateuacana, pikeun ngalebetkeun VPN anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Aksés ka halaman wéb jasa UHV VPN. Pilihan séjén pikeun ngamimitian nyaéta ngaliwatan LDAP, pikeun ieu anjeun tiasa langsung di dieu.
  2. Pencét kana jinis aksés gumantung kana naha anjeun PAS / PDI, Siswa atanapi Perusahaan Kolaborasi.
  3. Éta bakal ngamimitian prosés login nganggo sertipikat digital sareng kredensial aksés anjeun.
  4. Ayeuna anjeun bakal gaduh aksés kana inpormasi éta tina server UHU anu diwatesan pikeun anu sanés.
  5. Sakali di jero anjeun bakal gaduh lingkungan basis wéb dimana anjeun tiasa ngotéktak, nyaring, milarian kontén, jsb.

Éta saderhana pisan ngagunakeun VPN ieu ...

Kaunggulan jeung kalemahan

Jelas, janten a jasa VPN pikeun pamakéan akademik kapasitas na diwatesan. Éta sanés jasa anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngalirkeun eusi tina platform pihak katilu, atanapi pikeun ngaunduh atanapi ngabagi file P2P, jsb. Dina hal ieu, tujuanana ditetepkeun ogé, sareng éta ngagunakeun aksés pikeun ngahasilkeun saluran anu aman sareng énkripsi antara alat anjeun sareng server Universitas Huelva pikeun ngaksés sadaya kontén.

Pihak katilu ogé moal tiasa nguntungkeun tina jasa lengkep gratis ieu. Ngan ukur perusahaan anu kolaborasi sareng universitas bakal janten hiji-hijina anu otorisasi ngagunakeun VPN pikeun kolaborasi. Leres, éta mangrupikeun jasa anu saé salami anjeun janten staf pengajar atanapi mahasiswa di fakultas.

VPN karesep urang

nordvpn

NordVPN

ti3, € 10

CyberGhost

ti2, € 75

Surfshark

ti1, € 79