android-vpn

Sok neangan VPN anu saé pikeun alat sélulér. Sababaraha urang dianggo utamana tina smartphone maranéhanana, aksés rekening bank atawa data pribadi sejenna tina alat ieu, jsb. Éta sababna aranjeunna peryogi navigasi énkripsi anu langkung aman. Janten, anjeun kedah terang ngeunaan sababaraha jasa VPN pangsaéna pikeun platform Android.

Saterusna, milih VPN pikeun Android bakal imply mayar perhatian husus ka speed ti jasa. Sareng éta, sanaos seueur alat sélulér anu terus-terusan nyambung ka jaringan WiFi di bumi atanapi di tempat kerja, kadang-kadang laju data ngan ukur dianggo. Sanajan konektipitas mobile ayeuna gancang, teu salawasna aya sinyalna nyukupan sarta layanan bisa ngalambatkeun turun, komo deui lamun nyewa VPN slow ...

Pamilihan 10 VPN pangsaéna pikeun Android

Aya seueur jasa VPN sareng klien anu cocog pikeun Android, seueur di antarana gaduh aplikasi sorangan anu tiasa diunduh tina Google Play. Tapi henteu sadayana nawiskeun sami, janten anjeun kedah terang saran ieu:

VPN karesep urang

nordvpn

NordVPN

ti3, € 10
jurig cyber

CyberGhost

ti2, € 75
Surfshark

Surfshark

ti1, € 79
kaamanankalaluasaanKagancanganAlat anu nyambungkoncaraAplikasi dina Google Play
ExpressVPNénkripsi AES-256

 

Tor cocog

sono Pindah

euweuh rékaman

 

server RAM

Gancang5 sakaligusAman pisan sareng tiasa dianggo sareng jasa streaming.Enya, gratis.
NordVPNAES-256

 

énkripsi ganda

Cocog jeung Bawang

sono Pindah

euweuh rékaman

 

server kabingungan

Gancang pisan6 sakaligusPanggancangna, optimasi pikeun P2P, kinerja alus kalawan layanan streaming.enya gratis
CyberGhostAES-256

 

Diwangun-di meungpeuk malware

sono Pindah

Kabijakan no-logging anu ketatGancang7 sakaligusGampang pikeun pamula, profil khusus pikeun streaming sareng torrent.enya gratis
SurfsharkAES-256

 

software kaamanan Web bersih

sono Pindah

Kabijakan no-logging anu ketatGancangTeu aya watesnaSeueur fungsi, ramah pisan sareng jasa streaming sareng P2P.enya gratis
VPN ku aksés Internét PribadiAES-256

 

Antimalware sareng antitracking

sono Pindah

euweuh rékamanGancang10 sakaligusAffordable, sareng kasaluyuan anu saé sareng jasa streaming.enya gratis
PrivateVPNAES-256 kalawan 2048-bit DH Keyeuweuh rékamanalus6 sakaligusBasajan sareng ramah, kalayan sistem anu saé pikeun P2P sareng streaming.enya gratis
VyprVPNAES-256

 

Firewall NAT

sono Pindah

euweuh rékamanalus3 sakaligusPangalusna pikeun ngalangkungan jasa anu diblokir atanapi ngahindarkeun sénsor berkat protokol Chamaleon anu unik.enya gratis
IPVanishAES-256

 

Perlindungan bocor DNS

Kabijakan no-logging anu ketatalus10 sakaligusPangrojong anu saé pikeun pangguna sareng gampang pisan dianggo. Gawéna saé sareng jasa streaming.enya gratis
ZenMateAES-256

 

Diwangun-di tracking jeung anti malware

Kabijakan no-logging anu ketatalus5 sakaligusIntegrasi hébat sareng Windows, sareng ramah pisan pikeun jasa streaming sareng undeuran P2P.enya gratis
WindScribeAES-256Kabijakan no-logging anu kuatalusTeu aya watesnaDioptimalkeun pikeun Netflix berkat server Windflix na dioptimalkeun. Éta ogé ramah pisan torrent.enya gratis

Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan VPN anjeun pikeun Android

Para Milih VPN pikeun Android Leres, Anjeun kudu ngakuan naon nu highlights tina salah sahiji layanan ieu pikeun mastikeun yén panyadia méré Anjeun produk alus. Titik-titik éta nyaéta:

  • kaamanan: Ieu mangrupikeun hal anu paling penting, sabab seuseueurna pangguna anu nyéwa VPN ngalakukeunana pikeun ningkatkeun kaamanan browsingna. Ku alatan éta, salawasna milih jasa nu boga enkripsi kuat kayaning AES-256, sarta ogé ngagunakeun protokol sejen tur torowongan kayaning OpenVPN, L2TP/Ipsec, Wireguard, kawas lolobana jasa Top10 disorot luhur.
  • Kagancangan: Utamana penting lamun datang ka alat nu bagerak, nu mindeng disambungkeun ka jaringan LTE nu teu boga kamampuhan serat optik. Sanaos 4G sareng 5G gaduh kagancangan anu gancang pisan, tapi liputanna tiasa waé sanés anu pangsaéna, janten kacepetan kedah janten hal anu penting pikeun milih VPN anu saé pikeun Android. Upami teu kitu, nyambungkeun VPN bakal ngalambatkeun sareng upami laju data anjeun laun, kinerjana tiasa leres-leres teu karaos.
  • Versatility- Henteu unggal pangguna peryogi VPN anu langkung lengkep sareng sinyalna fitur lengkep, tapi anjeun sahenteuna kedah mastikeun yén éta gaduh naon anu anjeun pilari. Contona, upami anjeun hoyong eta ngakses eusi diwatesan tangtu, pastikeun yén ladenan nyadiakeun Anjeun sareng hiji IP ti nagara mana jasa nu diwenangkeun. Atanapi upami anjeun badé nganggo éta pikeun Netflix pikeun, contona, Box TV Android anjeun, pastikeun yén éta tiasa dianggo saé sareng platform streaming ieu. Sacara umum, dina sélulér anjeun henteu peryogi unduhan P2P atanapi .torrent, janten éta sekundér.
  • App: Kadé anjeun boga aplikasi klien pikeun Android. Sadaya jasa Top10 gaduh éta dina Google Play, titik sanés anu nguntungkeun. Anjeun ngan saukur kedah masang aplikasi ti toko sareng anjeun tiasa gampang nyambung ka VPN. Émut yén upami éta dina Google Play éta bakal langkung saé tibatan upami aranjeunna gaduh aplikasi Android asli tapi anjeun kedah pasang ku cara ngaunduh tina situs wéb panyadia (sumber pihak katilu). Alesanna nyaéta yén jinis aplikasi ieu henteu diverifikasi atanapi ngaliwat saringan Google, sareng tiasa janten jahat.
  • sono Pindah: Kadé aplikasi Android boga fungsi maéhan Pindah. Seueur VPN tiasa gaduh éta pikeun klien PC na sareng ngalakukeun tanpa éta dina klien sélulér. Dina anu dipidangkeun di luhur, sababaraha sapertos PrivateVPN sareng IPVanish henteu ngahijikeun éta pikeun Android, anu tiasa janten kakurangan dina kaayaan anu tangtu. Anu dilakukeun ku Kill Switch nyaéta upami jasa VPN dipegatkeun kusabab alesan naon waé, éta bakal otomatis motong sambungan Internét anjeun. Ku cara kieu, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun yakin yén sadaya lalu lintas anu anjeun kirimkeun atanapi tampa énkripsi. Nalika pungsi ieu teu sadia, éta bisa lumangsung yén layanan eureun ngarespon jeung anjeun neruskeun browsing saolah-olah euweuh kajadian, kalawan karapihan pikiran nu masih ditangtayungan ku VPN Anjeun, tapi ieu teu masalahna. Nyaéta, rasa aman palsu ...
  • Dukungan téknis: Kadé maranéhna boga rojongan alus pikeun pamaké. Kaseueuran nawiskeun dukungan palanggan 24/7, janten upami anjeun gaduh masalah anjeun tiasa kéngingkeun pitulung.
  • harga: Seuseueurna jasa VPN kanggo Android hargana, sanaos sababaraha langkung mirah tibatan anu sanés, sapertos NordVPN. Sajaba ti éta, maranéhna boga kamungkinan mayar ngaliwatan rupa métode pamayaran ku kituna anjeun bisa milih salah sahiji nu Anjeun pikaresep. Sababaraha aplikasi dina Google Play ogé ngidinan mayar ngaliwatan layanan diwangun kana Android, nu ogé merenah lamun anjeun teu acan gaduh langganan saméméh masang aplikasi.

Patarosan anu sering Ditaros (FAQ)

vpn android

Lamun datang ka VPN pikeun Android, aranjeunna pasti datang ka pikiran mamang wae saluareun pilihan VPN Anjeun. Di dieu kuring bakal nunjukkeun anjeun sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ku pangguna sareng jawaban pikeun ngabéréskeun kateupastian anjeun.

Naha kuring peryogi VPN dina alat Android?

Pikeun ningkatkeun kaamanan sareng privasi dina navigations anjeun hal anu penting pikeun ngagunakeun VPN kawas anjeun ngalakukeun kalawan PC Anjeun. Sareng tangtosna, aranjeunna mangpaat pisan pikeun ngabuka blokir aplikasi anu diwatesan di daérah géografis anjeun, atanapi ngaksés eusi streaming anu diblokir di nagara anjeun, jsb.

Ogé émut yén upami anjeun milari tingkat kaamanan sareng privasi anu saé sareng anjeun ngajagi sadayana kecuali alat sélulér anjeun, maka bakal aya tautan anu lemah dimana anjeun tiasa nembus sareng nyerang jaringan. Janten idéal nyaéta éta ngajaga sadaya alat Anjeun sarua.

tapi kuring balik hiji hal di luar, sareng éta ayeuna mobile ampir janten agenda padamelan urang, cara anjeun mayar, pariksa rinci bank, ngirim dokumén, ngobrolkeun padamelan, jsb. Ku sabab kitu, alat sélulér nanganan sajumlah ageung inpormasi sénsitip, bahkan langkung ti PC dina sababaraha kasus. Ku alatan éta, anjeun kedah serius mertimbangkeun ngagunakeun VPN pikeun ditangtayungan.

Kumaha carana sangkan VPN abdi tiasa dianggo dina Android?

Anjeun teu kedah pangaweruh teknis pikeun ngamimitian. Sacara umum, aranjeunna saderhana sapertos nuturkeun léngkah-léngkah saderhana ieu pikeun ngaraosan jasa VPN dina Android anjeun:

  1. Unduh aplikasi na tina VPN nu dipilih ti Google Play Store.
  2. Buka aplikasi.
  3. bakal nanya ka anjeun lebet ngasupkeun wincik ladenan VPN Anjeun. Mun anjeun teu mibanda eta, éta bakal pituduh anjeun ku kituna anjeun bisa ngadaptar sarta mayar.
  4. Sakali anjeun ngagaduhan, tina aplikasi éta bakal nunjukkeun anjeun tombol atanapi pilihan supados anjeun tiasa aktipkeun atanapi nganonaktipkeun VPN dina kahayang anjeun Sasederhana kitu, najan anjeun ogé tiasa ngadamel sababaraha parobihan dina konfigurasi, sapertos milih IP ti nagara khusus, jsb.

Naha anjeun kedah milih jasa VPN gratis?

jasa VPN mayar salawasna nawiskeun a kualitas leuwih hade tinimbang nu haratis. VPN gratis gaduh watesan dina jumlah alat anu disambungkeun sakaligus, anu biasana hiji; dina jumlah patalimarga data per poé atawa per bulan, nu biasana ti 100MB nepi ka 500MB per bulan; atanapi dina jasa sanés anu ditawarkeun (aranjeunna moal tiasa dianggo pikeun streaming, P2P, torrent,…).

Disagigireun ti éta, ati-ati, sabab sababaraha jasa mayar nawiskeun pendaptaran percobaan gratis. Tapi jenis jasa ieu nyumput tukangeun print leutik nu teu salawasna nguntungkeun pikeun klien nu. Salaku conto, sababaraha ngagunakeun sumber daya ti pangguna gratisna pikeun masihan ka pangguna anu mayar, ku kituna aranjeunna bakal ngajauhan kinerja anjeun pikeun masihan ka klien sanés, atanapi aranjeunna bakal nunjukkeun seueur iklan anu ngaganggu, sareng aranjeunna tiasa ngarékam kagiatan anjeun. pikeun bisa make eta pikeun meunangkeun sababaraha jenis benefit di tukeran pikeun layanan bébas.

Naha aya aplikasi gratis browsing aman pikeun Android?

Waspada sababaraha aplikasi Android anu ngaku VPN sareng gratis. Jenis aplikasi ieu henteu nyumputkeun VPN di tukangeun, tapi ngan saukur aranjeunna proxy Éta ngan saukur bakal énkripsi data nalika anjeun ngotéktak tina aplikasi éta sorangan, tapi upami anjeun ngantunkeun sareng nganggo aplikasi anu sanés anu nyambung ka jaringan, éta bakal kakeunaan sapinuhna.

Naha sah ngagunakeun VPN?

Éta leres-leres sah di sabagéan ageung dunya. Aya ngan sababaraha pengecualian di nagara sapertos Cina, Irak, Iran, Rusia, Turki, Oman, Koréa Kalér, atanapi Uni Émirat Arab. Tapi di nagara-nagara sanés éta mangrupikeun hal anu sah. Naon anu haram nyaéta naon anu anjeun, dina tanggung jawab anjeun, tiasa laksanakeun sareng éta. Nyaéta, upami anjeun nganggo éta pikeun ngalakukeun serangan cyber atanapi unduhan bajakan, maka éta écés kajahatan ...

Naha kuring tiasa nganggo VPN anu sami dina Android kuring dina PC kuring ogé?

nuhunKanyataanna, seuseueurna jasa VPN gaduh aplikasi klien pikeun kalolobaan sistem operasi, sapertos Linux, Windows, macOS, ogé ios, Android, bahkan pikeun TV pinter dina sababaraha kasus atanapi pikeun ngonpigurasikeunana dina router anjeun. Malah aya ekstensi pikeun panyungsi sapertos Chrome / Chromium, Firefox, Opera, jsb.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina Top10, kalayan langganan tunggal anjeun tiasa nyambungkeunana sababaraha alat sakaligus. Ku alatan éta, ku pamayaran tunggal anjeun bakal tiasa nyambungkeun sababaraha platform tanpa masalah pikeun ngajaga sadaya alat di bumi atanapi kantor anjeun.

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

VPN karesep urang

nordvpn

NordVPN

ti3, € 10

CyberGhost

ti2, € 75

Surfshark

ti1, € 79