vpn firefox

Upami anjeun anggo browser wéb Mozilla Firefox, anjeun bakal ngalaan seueur data pribadi sareng browsing unggal dinten, sapertos dina panyungsi sanés. Ogé, ISP bakal tiasa ngarékam sadaya pamakean jaringan anu anjeun lakukeun sareng nahan éta dina serverna salami mangtaun-taun. Ayeuna, kalayan promosi teleworking sareng manajemén birokrasi online, anjeun ogé bakal peka pisan kana maling inpormasi. Ku sabab éta, langkung saé anjeun mutuskeun pikeun ngajagi diri anjeun ayeuna nganggo jasa VPN.

Sakumaha anu kajantenan sareng Chrome, dina Firefox ogé aya asesoris pikeun ngalegaan kamampuanana. Di antarana ogé sababaraha jasa VPN supados lalu lintas browsing anjeun énkripsi. Nanging, anjeun kedah terang kumaha ngabédakeun anu saé sareng anu goréng, sareng ngahindarkeun sababaraha tambihan anu tiasa janten teu aman atanapi nyababkeun langkung seueur masalah tibatan anu direngsekeun…

Émut yén jasa gratis tiasa ngarékam inpormasi pribadi, ngagunakeun éta pikeun kauntungan atanapi ningalikeun iklan anu ngaganggu, sareng dugi ka kacepetan, data, sareng fitur.

Ekstensi VPN pangsaéna pikeun Firefox

Upami anjeun hoyong milih antara tambihan atanapi pelengkap Firefox anu pangsaéna pikeun nerapkeun VPN pikeun browser wéb anjeun, anjeun kedah nengetan saran ieu:

VPN karesep urang

nordvpn

NordVPN

ti3, € 10
jurig cyber

CyberGhost

ti2, € 75
Surfshark

Surfshark

ti1, € 79
VPNÉnkripsiKagancanganIPalatTitik kuat
NordVPNAES-256GancangTi 59 nagara6 sakaligusPromosi
SaferVPNAES-256GancangTi 50 nagara5 sakaligusKesederhanaan
SurfsharkAES-256GancangTi 61 nagaraTeu aya watesnaharga
ExpressVPNAES-256alusTi 94 nagara5 sakaligusKualitas layanan
ZenMateAES-256alusTi 74 nagaraTeu aya watesnajasa bébas pangalusna
hotspot ShieldAES-256GancangTi 80 nagaraAlat 5Kagancangan
Windscribe VPNAES-256alusTi 63 nagaraTaya wateskaamanan
Wasta Aksés InternétAES-256GancangTi 43 nagara10 sakaligusKasaluyuan sareng jasa streaming
PureVPNAES-256alusTi 20 nagara5 sakaligusPangropéa
Hide.meAES-256GancangTi 72 nagara10 sakaligusKualitas server

Naon VPN plug-in atanapi addon?

Addon atanapi plugin sami sareng naon anu disebat Chrome ekstensi. Éta sanés sanés ngan ukur modul parangkat lunak pihak katilu anu tiasa ditambihkeun kana Firefox pikeun manjangkeun kamampuanna saluareun anu ditawarkeun Mozilla. Nalika ngobrol ngeunaan plugin VPN, éta bakal janten addon anu tiasa ngalaksanakeun VPN pikeun browsing anu aman.

Kumaha jalanna plugin VPN?

Nalika anjeun masang tambihan VPN dina browser wéb Firefox anjeun, tombol tambahan bakal némbongan dina antarmuka dimana anjeun tiasa gampang ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun panyalindungan. Éta bakal saderhana pikeun nyandak kauntungan tina kauntungan tina jaringan pribadi virtual anjeun.

Beda antara aplikasi klien sareng plugin

Waspada kana ekstensi VPN sareng plugins. Sawaktos Anjeun masang klien VPN, anjeun ngajagaan sadaya lalu lintas asup sareng kaluar tina alat anu disambungkeun. Hartina, sadaya program anu nyambung ka jaringan bakal dijagi. Gantina, ku VPN add-on pikeun Firefox anjeun, ngan lalulintas dihasilkeun dina web browser nu bakal ditangtayungan.

Ieu bisa ngabalukarkeun sababaraha kabingungan ka pamaké tanpa pangaweruh teknis, sarta mikir yén kalawan plugin dipasang maranéhna bakal ngarasakeun panyalindungan pinuh pikeun sakabéh sistem. Sareng éta sanés sapertos kitu. Di luar panyungsi wéb anjeun bakalan teu dijagi, janten, program sanés anu nyambung ka jaringan bakal nransferkeun data anu henteu énkripsi, nyayogikeun IP nyata anjeun, lokasi, jsb. Nyaéta, upami anjeun nganggo plugin VPN pikeun Firefox, anjeun moal tiasa ngaksés eusi anu diwatesan tina aplikasi streaming sapertos Netflix, sareng anjeun ogé moal ngajagi idéntitas anjeun upami anjeun unduh nganggo torrent atanapi klien P2P, jsb.

Naha VPN gratis leres-leres tiasa dianggo?

Nord VPN

★★★★★

VPN premium anu murah. Fitur anu luar biasa nyaéta:

  • énkripsi AES-256
  • IP urang ti 59 nagara
  • Laju gancang
  • 6 alat sakaligus
Nangtung kaluar pikeun promosi na

Sayogi dina:

Sanaos plugins leres-leres gratis, jasa VPN di tukangeun éta henteu gratis dina sadaya kasus. Leres yén sababaraha jasa VPN nawiskeun pilihan gratis, salian ti gaduh versi premium anu mayar. Pribadi, kuring nyarankeun anu premium, sabab éta henteu ngalibetkeun biaya anu ageung sareng anjeun bakal kéngingkeun kauntungan anu langkung atra.

Punten dicatet yén seueur jasa Bébas vpn ngawatesan jumlah alat nu disambungkeun ka 1, ngawatesan lalulintas jaringan ka sababaraha gigabytes per bulan (atawa sababaraha megabytes per poé), némbongkeun Iklan bangor, tetep sababaraha jenis log, teu nawiskeun sagala fitur, jumlah server bakal diwatesan , speed bakal ngurangan (jeung maranéhna malah bisa jadi "maok" bagian tina rubakpita Anjeun), jsb.

Kumaha masang addon atanapi plugin dina Firefox

Upami anjeun parantos mayar kanggo langganan, atanapi ngadaptarkeun jasa VPN gratis, maka lengkah satuluyna nyaéta ngaunduh tambihanana pikeun masang éta dina Firefox anjeun sareng ngawitan ngarasakeun kaamanan VPN. Jang ngalampahkeun ieu, tuturkeun léngkah basajan ieu:

  1. Buka browser Firefox anjeun.
  2. Buka toko tambihan / addons ti Firefox.
  3. Dina mesin pencari anu muncul di katuhu luhur, milarian nami jasa VPN anjeun. Contona, NordVPN.
  4. Daptar bakal némbongan sareng hasil anu dipendakan, diantarana bakal tambihan VPN anjeun. Pencét éta. Waspada kana sababaraha addon anu nami anu sami anu pamekarna sanés resmi, atanapi anu tambihan pikeun tujuan anu sanés… Pastikeun éta VPN resmi.
  5. Éta nyandak anjeun ka halaman anu sanés anu masihan anjeun inpormasi ngeunaan tambihan sareng tombol Tambihkeun kana Firefox anu anjeun kedah pencét.
  6. Pesen pop-up nembongan kalayan kaayaan sareng anjeun kedah nampi ku ngaklik Tambahkeun. Ayeuna éta bakal dipasang sareng saatos ngamimitian deui browser, anjeun bakal siap. Anjeun bakal ningali pilihan anyar dina antarmuka pikeun ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun jasa VPN.

Ayeuna, anjeun ogé gaduh pilihan pikeun ngalakukeun éta tina situs wéb resmi jasa VPN anu anjeun kontrak. Émut yén anjeun henteu kedah ngaunduh parangkat lunak tina sumber sanés pikeun ngahindarkeun malware. Dina raraga nuturkeun prosedur ieu, ngan ngalakukeun ieu:

  1. Buka situs resmi jasa VPN anjeun. Contona pikeun NordVPN.
  2. Tingali pikeun undeuran atawa bagian software.
  3. Di dinya anjeun bakal mendakan klien cross-platform sareng tambihan browser. Pencét kana ikon Firefox.
  4. Ayeuna klik Tambahkeun ka Firefox. Turutan prosedur sareng éta bakal dipasang.

Sakali anjeun nuturkeun prosedur ieu anjeun bakal ditangtayungan, anjeun ngan kudu ngamimitian ngarasakeun layanan dina web browser favorit anjeun.

MozillaVPN

firefox vpn

Mozilla parantos nuturkeun jejak Opera sareng parantos ngalaksanakeun jasa VPN sorangan pikeun browser Firefox. MozillaVPN ayeuna sayogi pikeun Windows, ios, sareng Android, sareng Linux sareng macOS bakal pas. Salaku tambahan, éta sayogi pikeun sadaya pangguna di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Selandia Baru, Singapura sareng Malaysia, sareng langkung seueur nagara anu bakal datang.

Un Ladenan VPN sakitar $4.99 per bulan, kalawan enkripsi aman, speed alus, leuwih ti 280 server disebarkeun di leuwih ti 30 nagara, teu boga larangan rubakpita, teu nyimpen rékaman aktivitas anjeun, sarta ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun nepi ka 5 alat sakaligus.

VPN karesep urang

nordvpn

NordVPN

ti3, € 10

CyberGhost

ti2, € 75

Surfshark

ti1, € 79