HideMyAss

Singidaken Bokongku!

★★★★★

VPN premium sing murah. Fitur sing luar biasa yaiku:

  • Enkripsi AES-256
  • IP saka 190 negara
  • Kacepetan cepet
  • 10 piranti bebarengan
Apik banget kanggo P2P lan Torrent

Kasedhiya ing:

HideMyAss minangka jeneng salah sawijining layanan VPN sing paling populer ing kana. Iku antarane sing paling apik kabeh, lan mulane iku penting sing ngerti kaluwihan lan cacat rapet. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngilangi keraguan lan bisa milih antarane HMA utawa layanan liyane, miturut kabutuhan lan panjaluk sampeyan. Nanging aku bakal pitutur marang kowe luwih dhisik yen ana ing antarane Top 10 amarga bobote ...

Lan ing mburi jeneng iki, sing bisa uga katon rada transgressive, ("ndhelikake bokongku" ing basa Inggris), ana tim teknis lan layanan sing apik. dheweke njupuk cukup serius. Kanthi pengalaman pangguna sing apik banget, kualitas layanan sing apik, lsp.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan HideMyAss VPN

Yen sampeyan ragu-ragu ing antarane Singidaken Bokongku lan sawetara layanan liyane saka VPN, iki minangka pandhuan lengkap kanggo njlentrehake keraguan sampeyan babagan apa layanan iki worth utawa ora ...

Keamanan

Nalika sampeyan nggunakake HideMyAss sampeyan bakal bisa kanggo njaga sambungan ndhelik aman, karo protokol keamanan majeng lan enkripsi karo Algoritma AES-256. Antarane protokol aman sing digunakake, OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSec. Iku meh standar wis ing industri layanan VPN, kang antarane gedhe-gedhe cukup padha ing bab iki.

Kajaba iku, nduweni sistem sing tegese sampeyan mung bisa nyambung menyang Internet liwat VPN. Yen ana alesan sambungan VPN diganggu lan lalu lintas ora dienkripsi maneh, sambungan menyang jaringan diblokir supaya ora ana data sing bocor. Iki praktis banget, amarga sawetara layanan VPN ora duwe sistem iki Kill Switch, lan asile yen sambungan VPN mudhun, apa wae alasane, pangguna bakal terus browsing kaya biasane mikir yen dheweke ora dilindhungi. Iku masalah serius, lan ora ana sing terus-terusan ngawasi status sambungan VPN. Mulane, sarana iki minangka tambahan sing kudu digatekake.

Kajaba iku, HideMyAss minangka layanan sing duwe spesialis keamanan perusahaan kasebut AvastSoftware, darmabakti kanggo antivirus. Nanging, sampeyan ora kudu bingung HideMyAss karo layanan Avast SecureLine VPN.

Kacepetan

Ing istilah kacepetan, HideMyAss duwe sawetara server sing nyebar ing macem-macem negara. Kabeh mau cepet lan kanthi sistem manajemen beban kerja kanggo mesthekake yen pandhu arah diarahake kanthi cepet lan stabil. Mula, HMA kalebu sing paling cepet, sanajan dudu layanan paling cepet kabeh.

Uga, sampeyan kudu ngerti manawa kacepetan bisa beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan lagi. Tuladhane, ing Eropah lan Amerika Serikat, kacepetan apik banget. Ing tangan liyane, ing negara liyane bisa alon mudhun lan ana sawetara lag, kang ora apik kanggo nggunakake video game lan layanan liyane.

Kajaba iku, sampeyan bakal duwe kamungkinan kanggo nyambung nganti 5 piranti bebarengan, sing dadi warta apik kanggo omah utawa kantor ing ngendi sawetara komputer sing disambungake digunakake sing pengin sampeyan lindungi.

Privacy

Layanan HideMyAss duwe adhedhasar UK, dadi negara sing nduweni ikatan sing kuat karo sing diarani Five Eyes, yaiku negara kayata Amerika Serikat, Inggris, Australia, Kanada lan Selandia Baru sing mbentuk koalisi ing babagan spionase lan sharing data antarane pamrentahan. Nyatane, Inggris bakal dipeksa nransfer cathetan menyang negara sing njaluk lan duwe perjanjian ekstradisi.

Kajaba iku, sawetara pangguna bakal ngerti katahan sawetara log saka sawijining pangguna lan aktivitas. Senajan bener iku cukup winates, nanging ora minangka apik kawicaksanan ing kasus liyane. Mulane, HMA rada ringkih babagan iki.

Contone, aku disimpen informasi babagan sampeyan, babagan pembayaran dening PayPal, IP sing sampeyan mlebu menyang akun HMA (disimpen maksimal 2 taun ing servere), data log sesi (nalika sampeyan mlebu lan nalika sampeyan metu, jumlah data sing ditransfer, lsp). Iki mesthine ora dadi masalah kanggo pangguna sing jujur ​​​​sing nggunakake VPN kanthi sah, nanging mesthine kanggo sing pengin kanggo tujuan sing ora sah...

Iki wis owah, saiki duwe kabijakan ora-log anyar sing wis digabung wiwit April 2020. Mulane, iku mbusak gambar saka layanan HMA sadurungé. Saiki ora bakal nyimpen Ips, aktivitas, DNS, lsp.

Tambahan lan fungsi

HideMyAss minangka layanan sing luwih prayoga nalika nerangake sawetara tambahan. Padha nandur modhal akèh efforts kanggo nambah karo platform saka streaming kayata Netflix, BBC iPlayer, HBO, Amazon Prime, lsp., kanggo mbukak kunci konten sing diwatesi ing geolokasi tartamtu. Lan matur nuwun kanggo server "Donkeytown" sing dioptimalake, ngidini streaming tanpa gangguan. Contone, yen sampeyan pengin ngakses US Netflix saka luar negeri, padha uga nggawe gampang kanggo sampeyan karo darmabakti server dumunung ing pulo fiksi Isla de la Libertad.

Babagan nggunakake download karo protokol kaya torrent, Sampeyan uga bisa nggunakake HideMyAss karo jinis protokol iki. Nanging ati-ati, amarga sampeyan wis ngerti manawa sawetara layanan nyimpen log kegiatan sesi pangguna. Mulane, yen sampeyan nggunakake kanggo download ilegal, bisa uga metu.

Kompatibilitas

HideMyAss wis app banget prasaja lan migunani sing bisa digunakake minangka klien VPN iki. Mangkono, sampeyan mung kudu nginstal ing sistem operasi lan mung bisa nyambung lan medhot layanan. Sampeyan malah bisa milih sawetara setelan saka ing kono, kayata Freedom Mode, kanggo nyambung menyang server saka negara free paling cedhak, Mode cepet kanggo sambungan cepet, etc.

Yen sampeyan mikir babagan sistem utawa piranti sing didhukung, sejatine HMA kasedhiya kanggo Microsoft Windows, Apple macOS, GNU/Linux, uga platform seluler karo iOS lan Android. Malah ana plugin kanggo Firefox lan Chrome, uga kamungkinan nginstal ing router VPN. Sing, ing syarat-syarat kompatibilitas iku antarane paling apik.

Layanan pelanggan

Dhukungan pelanggan HideMyAss arang digunakake amarga minangka sistem sing cukup stabil lan gampang digunakake. Nanging, yen ana masalah, sampeyan bisa nggunakake obrolan langsung sing kasedhiya kanggo sampeyan 24 jam lan 7 dina sakminggu. Uga duwe formulir kontak liwat email yen sampeyan seneng.

Mesthine, kaya biasane ing pirang-pirang layanan lan produk, ana bagean FAQ ing situs web resmi, yaiku, pitakonan lan jawaban sing paling kerep ditakoni pangguna. Lan yen katon cilik kanggo sampeyan, forum ngendi pangguna bisa nuduhake utawa takon masyarakat.

Rega

Singidaken Bokongku!

★★★★★

  • Enkripsi AES-256
  • IP saka 190 negara
  • Kacepetan cepet
  • 10 piranti bebarengan
Apik banget kanggo P2P lan Torrent

Kasedhiya ing:

Mungkin salah siji saka cacat utama saka HideMyAss iku dudu VPN sing paling murah. Sanajan dudu sing paling larang, nanging regane larang dibandhingake karo layanan liyane. Opsi paling murah sing sampeyan duwe yaiku $ 6,99 saben wulan, sing paling larang yaiku $ 11,99 saben wulan, gumantung saka jinis periode langganan sing dipilih. Iki bisa malah kaping pindho minangka akeh saka sawetara murah.

Temenan, apa sing ditawakake HMA dudu layanan sing berkualitas rendah, mula sampeyan bisa regane mbayar angka kasebut lan liya-liyane yen sampeyan njupuk kauntungan saka samubarang tawaran sing. Uga, yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa njaluk mbalekaken ing 30 dina, lan anggere sampeyan wis ora ngluwihi 10GB lalu lintas.

Cara nggunakake Singidaken Bokongku

Nggunakake HideMyAss ing piranti sampeyan yaiku cukup prasaja thanks kanggo piranti lunak klien sing panyedhiya iki wis dikembangaké kanggo sistem operasi beda. Cara kanggo nerusake prasaja, sanajan kanggo pangguna sing paling ora pengalaman. Sampeyan mung kudu tindakake langkah iki:

  • Microsoft Windows, macOS, Android, iOS:
    1. Akses ing area download saka situs web resmi lan download klien kanggo sistem operasi sampeyan. Pilihan liyane, yen sampeyan duwe piranti seluler, yaiku nindakake saka App Store utawa saka Google Play.
    2. Sawise klien diundhuh lan diinstal, sampeyan bisa milih nggunakake versi nyoba gratis sing winates banget utawa mbayar langganan Premium HideMyAss. Yen sampeyan wis duwe, ketik kapercayan sampeyan ing app.
    3. Saiki sampeyan bakal duwe VPN dikonfigurasi ing app lan siap kanggo sampeyan nyambungake utawa medhot sambungan nalika sampeyan kudu encrypt lalu lintas jaringan.
  • GNU / Linux:
    1. Sanajan ora duwe aplikasi klien resmi, nanging ngidini konfigurasi tanpa masalah. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa ngatur dhewe kanthi manual nggunakake OpenVPN. Kanggo nindakake iki, instal dhisik OpenVPN ing distro sampeyan.
    2. Bisa rampung kanthi manual, nanging sing paling gampang yaiku nggunakake skrip HMA sing wis disiapake kanggo konfigurasi otomatis klien OpenVPN sampeyan. Kanggo iku, download script saka kene, lan mbukak. Yen sampeyan ora ngerti carane, nang zip kalebu README karo langkah-langkah.
    3. Saiki sampeyan bakal duwe OpenVPN siap kanggo bisa ngaktifake lan mateni layanan HMA VPN kapan wae sampeyan pengin.
  • vpn-router:
  1. Kanggo ngatur router VPN karo HMA, priksa dhisik kene model sing didhukung.
  2. Banjur tindakake langkah sing dituduhake kanggo model router sing ana ing tutorial.
  • Browser web:
    1. Pindhah menyang toko plugin Chrome utawa saka Firefox.
    2. Telusuri Singidaken Bokongku ing mesin telusur.
    3. Klik ing pugin sapisan dumunung.
    4. Pencet tombol kanggo nginstal ing browser Panjenengan.
    5. Urip maneh lan voila. Saiki sampeyan bakal duwe tombol kanggo ngaktifake lan mateni VPN. Nanging elinga yen ing kasus iki tumindak minangka proxy, yaiku, mung ndhelik lalu lintas liwat browser, lan dudu program liyane sing disambungake.

VPN favorit kita

nordvpn

NordVPN

Saka3, € 10

CyberGhost

Saka2, € 75

Surfshark

Saka1, € 79