CyberGhost

CyberGhost

★★★★★

VPN premium sing murah. Fitur sing luar biasa yaiku:

  • Enkripsi AES-256
  • IP saka 90 negara
  • Kacepetan cepet
  • 7 piranti bebarengan
Stands metu kanggo safety sawijining

Kasedhiya ing:

Salah sawijining layanan sing apik yaiku CyberGhost VPN. Dheweke kalebu sing paling apik lan ora ana alesan sing kurang. Nyatane, dheweke adol awake dhewe minangka VPN sing paling aman ing saindenging jagad. Temtu salah sawijining sing disaranake kanggo umume pangguna sing golek layanan lengkap kanthi jaminan keamanan lan privasi. Nanging, kaya kabeh layanan, ana kaluwihan lan kelemahane sing kudu ditimbang.

Kene sampeyan bakal weruh a analisis lengkap kabeh ciri penting supaya sampeyan bisa milih yen bisa dadi layanan sing tepat kanggo kabutuhan sampeyan ...

Apa sampeyan kudu ngerti babagan CyberGhost VPN

Sadurunge milih layanan Cyberghost VPN, sampeyan kudu maca bagean ing ngisor iki. mrono sampeyan bakal ngerti yen produk iki pancene cocog karo sampeyan utawa sampeyan butuh liyane sing dianalisis ing situs web iki ...

Keamanan

Punika a saka VPN paling aman. Cyberghost nggunakake enkripsi AES-256 kelas militer, kanthi protokol aman OpenVPN, IKEv2, WireGuard, IP lan proteksi bocor DNS. Mula, iki minangka salah sawijining layanan sing nawakake paling akeh babagan keamanan. Loro-lorone kanggo panggunaan omah lan panggunaan profesional, layanan iki bakal apik banget. Jujur, sethithik sing bisa dicela babagan iki.

Uga, nggunakake misuwur Kill Switch o Ngalih mateni otomatis nalika VPN mudhun kanthi alesan apa wae. Iki tegese pangguna ora mbabarake data rahasia yen layanan mandheg bisa digunakake sedhela. Iki minangka salah sawijining fitur sing paling dituntut dening pangguna sing golek keamanan maksimal.

Layanan liyane sing ora duwe fungsi iki bisa dicopot tanpa peringatan lan pangguna terus browsing utawa nransfer data kaya-kaya ora ana kedadeyan. Tanpa ngerti yen dheweke wis ora ana maneh nglindhungi saluran sing dienkripsi. Kanthi Kill Switch sing ora kedadeyan, amarga yen VPN mandheg amarga ana kesalahan, sistem kasebut kanthi otomatis medhot sambungan menyang jaringan.

Kacepetan

Cyberghost VPN minangka salah sawijining layanan VPN sing ditawakake kacepetan luwih cepet. Dadi sanajan garis sampeyan ora serat optik, sampeyan bakal entuk kecepatan jaringan sing apik. Elinga yen kanthi nggawe saluran data sing dienkripsi, kacepetan baris sampeyan bakal mudhun nalika nggunakake VPN, amarga kudu enkripsi lan dekripsi data sing mlebu lan metu.

Layanan ing Eropa lan Amerika Serikat kerjane ing cara banget prigel, lan kabeh thanks kanggo nomer akeh optimized server. Nanging, yen sampeyan ana ing bagean liya ing jagad iki, bisa uga kacepetan sithik. Elinga yen kacepetan uga gumantung banget marang infrastruktur jaringan ing negara sampeyan.

Privacy

A priori Cyberghost VPN minangka layanan sing bisa dipercaya. Dheweke ngaku duwe layanan tanpa log, yaiku, ora ngrekam data pangguna. Sing nggawe sampeyan rumangsa aman babagan anonimitas lan privasi. Ing sisih liya, nalika sampeyan miwiti neliti lan neliti babagan situs web layanan kasebut, sampeyan bakal weruh manawa ana sawetara data sing bisa disimpen babagan sampeyan.

masalah Iku ora tenan ing layanan VPN dhewe, nanging ing situs web, ngendi padha nyimpen sawetara data browser kanggo nuduhake karo perusahaan liyane. Dheweke nggunakake skrip pelacakan kaya Hotjar, lan nuduhake data karo perusahaan liyane kaya Mixpanel. Nanging ora mung dheweke sing nindakake ...

Ing sisih liya, Cyberghost VPN minangka layanan sing saiki ana ing tangan a Perusahaan Israel disebut Crossrider. Iki didol menyang pemilik anyar iki amarga sadurunge adhedhasar ing Romania. Sawisé iku, perusahaan sing ndarbeni iku ngganti jeneng kanggo Kape Technologies, minangka Crossrider duwe reputasi ala kanggo pangumpulan data lan keamanan. Mulane, gerakan sing ora disenengi dening akeh penggemar.

Nyatane, Crossrider, yen sampeyan neliti dicokot, sampeyan bisa ngerti sing ana related kanggo panyebaran saka patches pitakonan kanggo Adobe Flash.

Sing luwih elek, ing kabijakan privasi dheweke nyebutake manawa bisa kerja karo pemerintah utawa perusahaan swasta yen pangguna nglanggar hukum. Mulane, iku dudu layanan sing ora nekani panjaluk DMCA…

Tambahan lan fungsi

Nalika nerangake apa sing sampeyan bisa lan ora bisa nindakake karo Cyberghost, sejatine VPN sing apik banget. Nanging kita kudu nyorot titik negatif, yaiku ing AS, Cyberghost VPN ora duwe server P2P, mulane, sampeyan ora bakal bisa nggunakake jinis layanan kasebut kanggo ngundhuh utawa enggo bareng file. Kajaba iku, ora ngidini sambungan Peer-to-Peer ing seluler ing kasus apa wae.

Dadi yen sampeyan mikir babagan Cyberghost nggunakake protokol P2P, kaya kanggo download karo eMule utawa sing padha, utawa kanggo torrent, kayata BitTorrent, banjur nyerahake layanan iki lan nimbang nyewa wong liya sing ndhukung jinis download iki.

Nanging, ngidini sampeyan mbukak blokir layanan kanthi proteksi geolokasi lan ngindhari pariwara. Contone, sampeyan bisa nggunakake layanan streaming kaya BBC iPlayer, Netflix, HBO, Hulu, etc., lan bakal bisa uga cukup karo wong-wong mau. Malah duwe server khusus kanggo jinis layanan iki, nyedhiyakake kinerja apik lan sambungan cepet, sanajan nggunakake kualitas FullHD (1080P).

Mesthi wae, elinga yen panyedhiya streaming ora bodho. Dheweke terus-terusan nyoba ndeteksi layanan VPN sing mbukak kunci isi sampeyan kanggo nyegah supaya ora digunakake kanggo tujuan kasebut. Mulane, sawetara layanan bisa mandheg ing mangsa ngarep.

Kompatibilitas

Ing istilah kompatibilitas, Cyberghost VPN kalebu sing paling apik. Aplikasi klien kasebut gampang banget digunakake lan intuisi sanajan kanggo wong sing ora ngerti sadurunge. Sampeyan duwe kompatibilitas karo Windows lan macOS, lan Linux. Nanging sampeyan uga bisa nginstal app kanggo piranti seluler Android lan iOS.

yen sampeyan pengin dhukungan kanggo tim liyane, uga nduweni ekstensi kanggo Mozilla Firefox lan Google Chrome. Dheweke uga duwe dhukungan kanggo Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, lan TV cerdas. Malah kanggo konsol video Xbox 360 lan One, lan kanggo PlayStation 3 lan 4. Mulane, salah siji saka layanan paling Komplek ing syarat-syarat support.

IP CyberGhost

Sampeyan kudu ditambahake sing bisa nyambung nganti 7 piranti bebarengan, supaya sampeyan bisa nyambung meh kabeh piranti tanpa masalah.

Ing istilah aplikasi klien, nduweni antarmuka grafis sing prasaja ing ngendi sampeyan bisa nyambung lan medhot sambungan kanthi tombol siji, utawa uga nggawe sawetara setelan kayata mblokir situs malware, anti-tracking, pangalihan HTTPS, mblokir iklan sing ngganggu, kompresi data, milih negara sambungan kanggo njaluk a IP tartamtu, etc. Sanajan bener yen aplikasi seluler luwih winates tinimbang desktop ...

Layanan pelanggan

Para slayanan pelanggan Cyberghost VPN ora ala, kanthi kasedhiyan 24/7. Dheweke duwe sistem tiket web kanggo nggawe pitakon lan ngenteni giliran dijawab. Nanging sampeyan uga bisa milih opsi kanggo njaluk obrolan langsung utawa kanggo bagean dhukungan sing bisa diakses karo data registrasi amarga khusus kanggo pelanggan.

Biasane orautawa iku layanan masalah, dadi sampeyan ora bakal bisa nggunakake layanan kasebut, nanging yen sampeyan butuh, dheweke nanggapi, sanajan sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu ...

Rega

CyberGhost

★★★★★

  • Enkripsi AES-256
  • IP saka 90 negara
  • Kacepetan cepet
  • 7 piranti bebarengan
Stands metu kanggo safety sawijining

Kasedhiya ing:

Pungkasan, babagan kualitas menarik sing bisa ditawakake Cyberghost VPN, yaiku regane. Gunakake model langganan kaya layanan liyane, lan kanthi akses menyang kabeh fitur premium. Bedane rega mung adhedhasar durasi kontrak sing sampeyan pilih. Temenan, luwih suwe, luwih akeh biaya, nanging uga bakal luwih murah yen sampeyan nggawe perbandingan saben wulan. Contone, 1 wulan regane €11.99, 18 wulan regane €2.75 saben wulan, lan 6 wulan regane €7.99 saben wulan.

Babagan kabijakan bali, sampeyan bisa njaluk wangsulane yen sampeyan ora marem. Nanging mung yen sampeyan durung lulus 45 dina wiwit sampeyan kontrak layanan.

mripat! Ngati-ati babagan langganan seumur hidup sing ditawakake situs web pihak katelu dheweke dudu Cyberghost resmi. Sawetara bisa uga apus utawa mung nggawe sampeyan mbayar ragad sing dhuwur banget lan banjur mandheg nawakake layanan kasebut ...

Cara nggunakake Cyberghost VPN

download CyberGhost

Kanggo bisa nggunakake Cyber ​​Ghost VPN ing sistem operasi sampeyan, tindakake langkah-langkah prasaja iki:

  • Windows, macOS, Linux, lsp.: menyang bagean download saka Cyberghost, lan yen sampeyan wis langganan, download aplikasi klien kanthi milih lambang sistem operasi sampeyan. Instal app, lan sampeyan bisa mbukak kanggo bisa kanggo nyambung lan seneng layanan.
  • Browser web: sampeyan bisa nggunakake ekstensi kanggo browser, loro kanggo chrome minangka kanggo geni. Iki gampang banget digunakake kanthi tombol kanggo ngaktifake utawa mateni browser kasebut dhewe. Nanging elinga yen sampeyan nggunakake ekstensi tinimbang aplikasi klien, sampeyan mung nglindhungi lalu lintas sing mlebu lan metu saka browser web, dudu aplikasi liyane sing nyambung menyang jaringan. Sing liyane bakal ditinggal metu saka trowongan sing dienkripsi.
  • Piranti ponsel: Sampeyan bisa nggoleki aplikasi Cyberghost VPN ing toko Google Play saka Android utawa app Store saka iOS. Instal app, mbukak lan sampeyan bisa kanthi gampang ngaktifake utawa mateni layanan kasebut.

VPN favorit kita

nordvpn

NordVPN

Saka3, € 10

CyberGhost

Saka2, € 75

Surfshark

Saka1, € 79